Vi tilbyder praktikforløb for ambitiøse studerende som dig, der ønsker at udforske områder inden for digital marketing, kommunikation, digital konceptudvikling og employer branding. Vi tager imod praktikanter hvert semester, og vores praktikprogram giver dig mulighed for at arbejde sammen med vores erfarne marketingteam og udforske forskellige discipliner inden for markedsføring. 

Mit mål for hver praktikant er at sørge for, at de går herfra med et klart billede af deres drømmejob. Det opnår vi ved at give dem mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver og gennem kontinuerlig feedback. Jeg vil også gerne give dem et stærkt netværk, de kan bære med sig videre i karrieren.
Min karriere her startede som praktikant, hvor jeg hurtigt opdagede min passion for den tekniske del af marketing. I dag styrer jeg vores web- og e-mailmarketing, et klart bevis på at engagement og fokus kan åbne døre.
At stå i spidsen for workshops for vores praktikanter er altid en givende proces. Det giver mig chancen for at dele min ekspertise, mens vi sammen skaber et dynamisk og interaktivt læringsmiljø.
riheden og fleksibiliteten hos RINA Digital Solutions er simpelthen guld værd. Som studerende kan jeg arbejde på mine egne præmisser, hvilket bare booster min produktivitet og kreativitet.
  • Julie, Head of Marketing & Communication
  • Simone, Digital Marketing Spcialist
  • Carina, Digital Marketing Specialist
  • Line, Designer and Marketing Student Assistent

 

 

Vil du vide mere om praktik muligheder, send mig en mail eller connect med mig på LinkedIn.

Julie Østerberg Jakobsen

RINA Digital Solutions

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
contact@rinadigitalsolutions.com