Uanset om du er på udkig efter en praktikplads, et projektsamarbejde eller bare vil vide mere om livet i en softwarevirksomhed, er RINA Digital Solutions stedet for dig. Vi værdsætter den nysgerrighed og energi, studerende bringer, og er klar til at hjælpe dig i gang med din karriere. Hop ombord i et af vores teams og grib de chancer der venter forude!

Mød os på karriere events og hør mere om dine muligheder

Karriere events
Siden min første tid som praktikant har jeg haft muligheden for at udforske forskellige områder og påtage mig ansvar. Det har været en fed udviklingsproces til i dag, hvor jeg dykker ned i det område, jeg finder allermest spændende!
Min tid som praktikant og studentermedhjælper har været en lærerig proces fyldt med tillid og muligheder. Mine idéer er blevet godt modtaget, og jeg har altid et kompetent sparringsteam klar til at udfordre mig.
  • Simone, Digital Marketing Specialist
  • Line, Graphic Designer and marketing Student Assistent

Er du klar til at kickstarte din karriere?

SE LEDIGE STILLINGER

“RINA’s ekspertise og store engagement har været afgørende for gennemførslen af vores bachelorprojekt. Vi oplevede, at de undervejs satte store mængder af ressourcer til rådighed, hvilket havde en stor værdi for kvaliteten af vores undersøgelse. Vi kan kun anbefale andre studerende at gribe ud efter RINA.” – Bachelorgruppe, AAU

Kontakt mig og hør mere om mulighederne for praktik og studiejob.

Lene Dahlstrøm

RINA Digital Solutions

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
contact@rinadigitalsolutions.com