Velkommen til RINA Digital Solutions, hvor vi ikke bare arbejder sammen, men også skaber tætte bånd og gode minder. Vi arbejder målrettet for at skabe en arbejdskultur der ikke kun er præget af et højt ambitionsniveau, men også fremmer en sund balance mellem arbejde og fritid. Vi tror på, at trivsel i arbejdslivet er essentiel for at skabe optimale arbejdsforhold med glade, produktive og motiverede medarbejdere.

Mød medarbejderne og hør hvad de fortæller om vores arbejdsplads.

MØD OS
Frihed og fleksibilitet udgør kernen af vores virksomhedskultur, og vi ønsker at skabe en harmonisk balance mellem arbejde og privatliv.

Lars, CEO

Det er vigtigt for mig, at hver medarbejder føler sig tryg. De skal kunne mærke, at de har en indflydelse på deres arbejde og at de bliver hørt og anerkendt, når de kommer med deres idéer og tanker.

Lene, HR Manger

Gode kollegaer kan blomstre til livslange venskaber, og danner grundlag for et miljø præget af tillid, respekt og forståelse, som faciliterer nemmere samarbejde og kommunikation. Derfor dyrker vi aktivt venskaber hos os.

Julie, Head of Markting & Communications

Jeg tror fast på, at medarbejdernes vækst er grundlaget for innovation. Derfor tilbyder vi de nødvendige ressourcer, kurser og værktøjer til, at hver enkelt kan udfolde sit potentiale og forfølge sine mål.

Rasmus, Head of Projects

  • Lars, CEO
  • Lene, HR Manger
  • Julie, Head of Markting & Communications
  • Rasmus, Head of Projects
A circle diagram of RINA digital solutions values.
Frihed, tryghed, Udvikling, Venskab

Få en forsmag på vores sociale kultur drevet af vores dedikerede medarbejdere

SOCIALT SAMMENHOLD

Hybrid & flekstid

Gør som Simone og Magnus, der arbejder remote og kører Europa tynd i deres camper.

OfficeFit & sundhed

Forebyg kontorrelatere skader og styrk din sundhed ved at bevæge dig mens du arbejder.

Frokostordning & madspild

Hjælp med at undgå madspild ved at tage Birgithes gode frokostrester med hjem.

Vores ISO 9001 certificering er vigtig for vores forretning, da vi får sat det rette fokus på kvalitetssikring af vores softwareprodukter og løsninger til gavn for vores kunder.

CERTIFIKAT
Vil du være del af en virksomhedskultur, hvor venskaber og sociale aktiviteter trives side om side med professionel vækst? Kontakt mig og hør mere.

Lene Dahlstrøm

RINA Digital Solutions

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
contact@rinadigitalsolutions.com