I Marketing afdelingen hos RINA Digital Solutions finder du en blanding af kreativ og strategisk tænkning, og vi udforsker altid nye veje og innovative måder at nå vores målgrupper på. Vi arbejder med inbound marketing, herunder eksempelvis content, e-mailmarketing, design samt kampagner på Google og LinkedIn.  

Værktøjer

Er du klar til at lære en masse om digital marketing sammen med vores fantastiske Marketingteam?

SE LEDIGE STILLINGER
Jeg arbejder med et skarpt blik for resultater, samtidig med at jeg nærer og udvikler mit team. Jeg går ind for en ærlig dialog, konstruktiv feedback og et miljø, hvor vi deler viden og erfaringer. Det er vigtigt for mig, at alle i teamet har et godt samspil og trives med deres opgaver.
Det bedste ved mit arbejde er, at jeg får lov til at dykke dybt ned i den tekniske side af marketing samtidig med, at jeg har et fantastisk sparringsteam omkring mig, som holder mig opdateret på andre tendenser inden for området.
Hos RINA oplever jeg en betydelig grad af tillid og mulighed for at tage ansvar. Jeg er ansvarlig for al paid advertising og har frihed til at eksperimentere med nye initiativer.
Der er altid støtte til mine nye grafiske idéer, og der er plads til, at jeg kan udfolde mig kreativt. Som grafiker, er det super fedt at være en del af et kompetent marketingteam, der udvider min viden på området.
  • Julie, Head of Marketing & Communication
  • Simone, Digital Marketing Specialist
  • Carina, Digital Marketing Specialist
  • Line, Graphic Designer and marketing Student Assistent
Vil du høre mere om vores marketing team, så kontakt mig.

Julie Østerberg Jakobsen

RINA Digital Solutions

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
contact@rinadigitalsolutions.com