RINA Digital Solutions udvikler og implementerer driftskritiske softwareløsninger og du har mulighed for at prøve kræfter med forskellige teknologier i vores udviklingsafdeling i Aalborg.

Vi tilbyder en praktikplads, hvor du arbejder med programmering og udvikling af softwareløsninger inden for vedligehold og indkøb.

Hvad kommer du til at arbejde med?

Vores løsninger er udviklet in-house, hvilket betyder, at du kommer helt tæt på forskellige teknologier. Vi er et erfarent softwarehus med fokus på agil udvikling og har en målsætning om at være blandt de bedste leverandører på markedet inden for softwareløsninger.

Du bliver en del af et kompetent udviklerteam, hvor du kan få sparring i forhold til dine arbejdsopgaver.


Du får muligheden for at arbejde med:

  • Angular.io, HTML, CSS og Javascript
  • SQL
  • Python
  • Git
  • Jira

Læs mere om at være praktikant i udviklingsteamet →

Om dig

En praktikant, som er så glad for programmering, at du ser koder i søvne. Du må gerne have kendskab til C# og objektorienteret programmering.

At nå frem til et brugbart slutprodukt er dit fokus, når du udvikler og programmerer, men du er også i stand til at se forbedringsmuligheder i dit arbejde. Du skal også gerne være dygtig på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Der bliver tid til det hele…

Hos RINA Digital Solutions bliver du en del af en ambitiøs virksomhed med et uformelt miljø. Der er mange sociale arrangementer, hvor du kan komme tæt på dine kollegaer uden for jobbet.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, hvis du har studiejob eller travle periode pga. studie eller eksamen. I løbet af praktikken får du også sund og varieret frokost hver dag.

Kom og bliv en del af vores team!

Om RINA Digital Solutions

Vi er en international IT-virksomhed beliggende i Aalborg. Her deler du kontor med 50 initiativrige kolleger, men vi er også en del af det globale RINA-netværk med over 5300 medarbejdere i mere end 70 lande. Hos os prioriteres både individuel frihed og et uformelt arbejdsmiljø højt, samtidig med at vi tilbyder omfattende karrieremuligheder. Vi tilbyder dig masser af frihed, uformel stemning, og rig mulighed for at forme din egen karrierevej. Kort sagt: Vi er ambitiøse, men holder fast i, at der skal være plads til alle.

Du kan se frem til

  • Fleksible arbejdstider med mulighed for at tilpasse din arbejdsdag efter behov
  • Mulighed for delvis hjemmearbejde
  • Officefit – et frivilligt bevægelseskoncept, der øger trivsel og sundhed på kontoret
  • Aktiv personaleforening med events og sportsdage
  • Lækker frokostordning samt kaffe, sodavand og frugt

Morten Hammer Jensen
Head of Development

+45 20 95 43 17
morten.jensen@rina.org

Lene Dahlstrøm
HR Manager

+45 24 40 04 07
lene.dahlstrom@rina.org